Samarbeidspartnere

Vakre Atlungstad Golf, bedre enn noensinne. En arkitektonisk utfoldelse nær sagt til det fullkomne. Hele spennvidden fra noen trange skogshull til de alle mest spektakulære hvorogså slår «over» Mjøsa. I et bølgende kulturlandskap bukter den vakre banen seg langs Norges største innsjø. Er du riktig heldig opplever du «skvulpingen» fra Skibladner, så nær at du tar del i jazzmusikken om bord. Banen du bare MÅ spille!

Porselen utleie ble stiftet i november 2016 av far og sønn.
Vi leier ut alt fra tallerkener og bestikk til party telt og store grillhengere.
Utleie er en stadig voksende bedrift, med målet at kunden alltid skal bli fornøyd.

Eat’n’Mix er en cocktail prøvesmakings-meny etablert av Dominik Wolf og Oliver Weber, begge to fra Østerrike. De startet sin første event i 2014 i Østerrikes nest største byen Graz og hadde stor suksess. Kjøkken og bar smelter sammen. Det betyr at Oliver og Dominik alltid jobber sammen for å finne smakseksplosjonen som finnes i mat og drikke.

BAMA Gruppen AS er Norges største private distributør av frukt og grønnsaker. BAMAs produktområder omfatter frukt og grønt, blomster og planter, ferske drikker og en rekke andre ferske produkter. Selskapet sysselsetter rundt 2000 medarbeidere og vil omsette for ca. 15 milliarder kr i 2015, hvorav ca. 3 milliarder i utlandet.

Gilberg ble etablert i 1972 av Berit og Tor Gilberg, og heter i dag Gilberg Engros Menypartner AS. Bedriften er fremdeles familiedrevet og omsetter for ca 65 millioner. Vi holder til i lager- og kontorlokaler i Brumunddal som sikrer oss riktige fasiliteter for økt satsing inn i fremtiden.

Ringnes AS er Norges største bryggeriselskap med ca. 1200 medarbeidere. Selskapet eies av Carlsberg Group, som er verdens fjerde største bryggerikonsern. Vi leverer øl, brus og vann til hele det norske drikkemarkedet og vi er stolte av våre mange sterke merkevarer!

En av landets beste fiskeforretninger med fersk fisk og skalldyr som spesialitet. Knutstad & Holens filosofi kan sammenfattes til “å gi kundene gode matopplevelser”. Dette betyr kvalitet både i råvarer, kundebehandling og veiledning.

Nygård Web har laget vår hjemmeside og spesialiserer seg på nyoppstartede og mindre bedrifter. De har også mottoet “Vi gir oss ikke før du som kunde er fornøyd”. Har du behov for en ny hjemmeside kan vi anbefale Nygård Web.